pühapäev, 27. mai 2012

Amigurumi puppy/Suur kaisukoer



Äratasin ühe suure kutsa taas elule. Mudel sai kirja pandud umbes poolteist aastat tagasi, kuid pisikesi muudatusi proportsioonide osas siiski tegin. Koer on tõesti suur - pontsaka kehaehitusega ja umbes 40 sentimeetrit pikk. Nimeks sai ta Peeter Pudrulõug. Nagu päris kutsikas, on ka tema suure isuga, kuid toidu asemel tarbib ohtras koguses... lõnga! Koera võib pidada tõeliselt luksuslikuks mänguasjaks, kuna tema valmistamisele kulub palju aega ja materjali. Aga ta annab kuhjaga vastu ka - oma suure ja pehme koguga sisendab ta turvatunnet ja on justkui kallistusteks loodud. Suured, pisut nukrameelsed silmad on aga nii sügavad ja kaunid, et sinna võiks või ära uppuda...


See kaisukoer oli ka minu esimene otsene kokkupuude Drops lõngadega. Too lõngamark jäi mulle silma juba mitmeid aastaid tagasi, kui olin alles oma käsitöölise rännaku alguses ja külastasin üpriski tihti Garnstudio lehekülge, mis võlus oma maitsekate kudumite ja isuäratavate fotodega. Kohtumine selle villa- ja alpakaseguse, uskumatult pehme lõngaga oli ääretult meeldiv. Kindlasti võib mind ka edaspidi Drops lõngade leti ääres näha!

I just finished a huge amigurumi Puppy. He is a cousin to a big doggie I made about 1,5 years ago.
He is about 40 cm tall. I love his plumpy and soft body, and the way he instills a sense of security. He is just like a real puppy who eats a lot, only that he uses yarn! As he takes a lot of time and material, he is a unique and exclusive toy.
This puppy also was my first contact with Drops yarns. I´ve always admired Garnstudio site because of the beautiful knittings and great photographs. Now I had a chance to use one of their yarns and I liked it a lot. It contains wool and alpaca and is as soft as you could ever imagine!

10 kommentaari:

Agnes van Hensbergen - agnesstampcards ütles ...

Beautiful,hugs Agnes

Kadri Kivistik ütles ...

Nii armas kuts! Eriti meeldib mulle see sinine laik silma ümber. Ja Dropsi lõngasid võib tõesti mõnuga kiita :)

Gerda Hartman ütles ...

Love it. Hope you make a pattern of that one too.

lilleliis ütles ...

Thank you! Aitäh!

Anonüümne ütles ...

millega sa oma mänguasju täidad?

lilleliis ütles ...

Tere, Anonüümne.
Mänguasjade täiteks on polüester kerakiud.

Anonüümne ütles ...

Have You Made A Pattern Yet

Anonüümne ütles ...

Have You Made A Pattern Yet

Illi ütles ...

Väga armas kutsu! Ma tahaksin oma lapselapsele ka sellist teha. Palun kas oleks võimalik saada juhtnööre selle tegemiseks?

lilleliis ütles ...

Selle kutsu muster on nüüdseks olemas inglise keeles:
http://www.lilleliis.com/et/toode/opetus-suur-kaisukutsa/