teisipäev, 12. aprill 2011

lilleliisi esimene amigurumi juhend - väike istuv kassike


Ja saigi valmis esimene amigurumi juhend! - väike istuv kassike.
Aitäh õpetuse testijatele, kes olid nõus natuke oma väärtuslikku aega ohverdama ja mind hea nõuga aitama!

Õpetuse järgi valmib väike istuvas asendis kassike pikkusega umbkaudu 10 sentimeetrit. Lõngatoonidega varieerides võib sellest teha nii poisile kui tüdrukule sobiva kiisukese. Samal ajal sobib selline loomake kinkimiseks ka täiskasvanutele.

Õpetus on saadaval minu Disainimaja juhendite poes.

5 kommentaari:

Ellin ütles ...

Väga vahva, et ka juhendite koostamise ette oled võtnud:)Ja see teine blogi - amigurumikool - no nii tänuväärt ettevõtmine! Usun, et see saab menukaks:) Jõudu ja edu oma asja ajamisel;)

Minna ütles ...

Juhuuu :))

Lemmi ütles ...

Nii tore, et sa selle juhendi valmis kirjutasid. Amigurumi loomakesed on ka minu tegemiste pikas nimekirjas ja alustamiseks peaks juhend just olema eesti keeles.Pealegi on see kassikene väga armas.Ootan põnevusega ka järgmisi juhendeid.

Anonüümne ütles ...

Tere, väga tubli naine olete, loomad tõesti vahvad. Mul tekkis kysimus, kuidas neid juhendeid saada? Prooviks ka ühe valmis teha :) Kuskilt ei loe seda välja, ehk aitate ja annate infot ;) Jõudu ja jaksu Teile uute ideede loomisel :)

lilleliis ütles ...

Juhendeid saab osta kirjutades minu e-mailile lilleliis@amigurumi.ee või läbi Disainimaja e-poe, mille lingi leiate ülevalt rubriigist POOD.