esmaspäev, 2. mai 2011

T nagu Triibuline Tiiger

 Kui sa oled väike poiss ja su vend saab endale toreda pärdiku, millega mängida ja keda öösel kaissu võtta, siis mida peaksid sa selle peale kostma? No, eks ikka seda, et sina tahad ka. Ja sa ei kavatse leppida millegi vähemaga kui üks lahe tiigrikutsu!

Just see sundiski mind valmistama tiigrit, mida siiani olin ikka peljanud ette võtta. No ja eks nende triipude pärast oli üksjagu lõngaga mässamist.
Päris looduses pole tiiger just kuigi armas loom, aga mina tahtsin et minu tiigrikutsu seda siiski oleks. On ta ju mõeldud mänguasjaks ja kaisuloomaks.


Ja kui ma juba tiigrite lainel olin, siis tegin katseks ka ühe, kuidas nüüd öelda... Sinitiigri? Ühesõnaga eksperimenteerisin natuke värvidega. Aga minu enda lapsed kinnitasid nagu ühest suust, et see on kass. Ilmselt on neil õigus. Aga vähemasti on see kass, kes unistab, et ta oleks vapper nagu tiiger :)


Heegeldatud poolvillasest lõngast. Täidiseks kerakiud. Turvasilmad. Pikkus ligi 30 sentimeetrit.

8 kommentaari:

tunamullu ütles ...

Vau, Sa suudad iga kord üllatada oma vahvate loomadega!:) Need tiigrid on väga lahedad ja ega triipudega mässamine tõesti kerge pole, tean omastkäest. Seega super tulemus!

Mytsi Wabrik ütles ...

Nii vahvad tiigrid!

Minna ütles ...

Nii armas jutt:) Ja viimane pilt on eriti kihvt, kaisutavad kaisutiigrid!:)

Laura ütles ...

Minu laps ka ütles: "Ilus kiisu!":)
Lehmake on ka armsake:)

Anonüümne ütles ...

Väga vahvad kiisud! Kohe nii vahvad, et tahaks proovida järgi teha. Aga oleks enne pisut nõu vaja. Kas need triibulised on heegeldatud spiraalselt? Kuidas on tehtud triibu algus ja lõpp, nii et need näha ei ole? Olen väga tänulik kui leiad aega ja tahtmist pisut juhendada.
Mõnusat suve jätku!

lilleliis ütles ...

Tänan!
Ringsel ehk spiraalsel heegeldamisel jäävad triibud alati natuke nihkesse. Mina seda eripära oma tiigrite puhul varjama ei hakanud!

Unknown ütles ...

tahaks ka endale ka sellist rohetiigrit...Aga ei saa. Palun tee tasuta õpetus ka... :)

Anonüümne ütles ...

Do You Have A Pattern For This Tiger
Penny From Michigan Usa