kolmapäev, 13. juuli 2011

Exclusively for Paloni

Need eksklusiivsed amigurumi oravad on eritellimus juunis avatud disainikaupluselt Paloni Helsingis. Paloni nimetab ennast loominguliseks poeks (creative store) ja seda see tõepoolest on. Avamisürituse fotodelt kumab vastu sõbralik atmosfäär, fantaasiarohke sisekujundus on vaimustav ja inspireeriv. Olen südamest uhke, et minu tööd on sellisesse poodi oodatud!

Palonile valmistatud mänguloomade võtmesõnadeks on naturaalne, keskkonnasõbralik ja ainukordne. Huvitava tekstuuriga lõng on valmistatud taaskasutatud materjalidest - puuvillast, siidist ja viskoosist. Täidiseks on lambavill. Ka tekstiilitükid on osaliselt taaskasutus. Ainukordsed on oravad kindlasti seetõttu, et iga värvi- ja kangakombinatsiooni saab olema vaid üks, kuid kindlasti ka sellepärast, et taolisi mänguloomi ei saa lähiajal kusagilt mujalt maailmas kui ainult Palonist.

Amigurumi squirrels made exclusively for newly opened Paloni creative store, in Helsinki. The keywords for these toys are natural, eco-friendly and unique. I´ve used a very special yarn which consists of recycled materials - cotton, silk and viscose. Toys are stuffed with natural lambswool. Unique items, available only at Paloni.  

4 kommentaari:

Helen ütles ...

Palju õnne!!! Sobivad sinna poodi väga hästi!

Krentu ütles ...

Palju õnne, see on küll suurepärane läbimurre. Ma ise alati mõtlen, et kuidas Soomes suudetakse teha ilusat ja kvaliteetset käsitööd ja müüa seda ka õiglase hinnaga. Ja loomakesed on muidugi armsad, nagu kõik Su tööd!

Laura ütles ...

Hästi vahva!

lilleliis ütles ...

Aitäh kõigile! Ma jälgin elevusega, kuidas need loomad Soomes vastu võetakse!