esmaspäev, 4. juuli 2011

lilleliisi juhendid Naistelehes - võtmehoidja ja maasikamüts


Möödunud kuul potsatas minu kirjakasti kaks väga põnevat ettepanekut. Juhtumisi tulid need mõlemad Naistelehest, kuid erinevatelt toimetajatelt. Esmalt kutsuti mind osalema amigurumiteemalisse artiklisse, mille tarbeks valmis ka imelihtne võtmehoidja juhend. See peaks ideaalselt sobima neile, kes soovivad aimu saada amigurumi põhimõttest, kuid ei julge midagi suurt ette võtta. Väikest pirnikest saab kasutada võtmehoidjana või ripatsina koti küljes. Aga haaknõela abiga saab sellest hoopis vallatu suvise prossi. Kellel on huvi, siis piiluge poelettidel Naistelehe juulikuu Nipiraamatut.

Teine artikkel ilmub Naistelehe juulikuises maasika erinumbris ja sisaldab armastatud maasikamütsi õpetust. Ideaalis võiks ju iga ema ise oma lapsele mütsi valmistada ja seda silmaspidades sai juhendit ka pisut lihtsustatud.

Mõlemad juhendid koos abistava fotomaterjaliga saavad ka minu kodulehele riputatud, aga seda siis juba järgmises kuus.

3 kommentaari:

Kaidi ütles ...

Tere,
proovisin heegeldada pirni, kuid jäin hätta. Ehk on võimalik online abi saada? :)
Nimelt ei saanud ma päris hästi aru, millal läheb mitu silmust samasse "auku" ja millal erinevatesse. /Kui juhendis on märgitud 2x kinnissilmus, kas need lähevad samasse "auku" või erinevatesse?/

Tänudega,
Kaidi

lilleliis ütles ...

Tere, Kaidi!
Kui juhendis on kirjas 2 x ks, siis lähevad kinnissilmused erinevatesse silmustesse.
Kui aga on kirjas 2 ks järgmisse ks-i, siis lähevad 2 kinnissilmust samasse silmusesse.

Loodetavasti oli abi!
Mari-Liis

Kaidi ütles ...

Suured tänud, proovin õhtul järgi ;)