reede, 26. august 2011

Pikne McQueeni müts Naistelehes

Tänases Naistelehes ilmub heegeldatud Pikne McQueeni mütsi õpetus.
See müts oli tõeline pähkel. Ei tea isegi, kust leidsin julguse väljakutsele vastu minna.
Alustuseks otsisin internetist samateemalisi katsetusi. Neid leidus vaid käputäis. Siis palusin pojal mänguasjakastidest välja otsida kõik McQueeni autod. Mõtted läksid juba konkreetsete lõngade ja värvitoonide peale, ja nii ta tasapisi kujunema hakkas.
Õpetus sai koostatud võimalikult lihtsaid võtteid kasutades. Lähenevale sügisele mõeldes valisin jämedama, valdavalt puuvilla sisaldava lõnga.
Mul on väga hea meel, et toimetaja Merle Luik sellise idee välja pakkus. Ometi midagi vahvat ka poistele!

3 kommentaari:

Unknown ütles ...

Müts on väga ilus ja iga väikese poisi ihalusobjekt!

Kahjuks hakkab McQueeni kuvand mulle endale aina vastumeelsemaks muutuma ja vägisi loodan, et selleks ajaks, mil minu poeg juba oskab oma soove ja sümpaatiaid väljedada, on tekkinud mõni teine, sümpaatsem, tegelaskuju.

Aga see oli täiesti teemast väljas ja ei vähenda mitte kuidagi seda, et müts on imeilus!

Mytsi Wabrik ütles ...

OIOI, kui vahva müts! Ma nüüd läkitasin emale teele teate, et ta mulle siia selle Naistelehe saadaks. Tõeliselt vahva müts ja tõesti - tervitan kohe mõlema käega erinevaid tegemisi, mis on poistele suunatud.

Ja üks asi veel - suur tänu, et Sa mu kudusoolika üles leidsid!:) Nimelt pikemat aega pole olnud inspiratsiooni ega ka motivatsiooni midagi kududa/heegeldada. Nüüd seda mütsi nähes tuli see kui välk selgest taevast tagasi ja Sinu Pikse mütsist inspireerituna hakkas samadel ainetel pea tööle ja loodan, et sügiseks valmib taas paar vahvat mütsi!

Suur tänu Sulle!

lilleliis ütles ...

Suured tänud! Ja tore, kui keegi sellest innustununa ise ka varraste järele haarab :)

Mütsi õpetus ilmub blogisse ka, aga seda siis millalgi septembris.