pühapäev, 11. september 2011

Lendurimüts - II osa

Lendurimüts on üks vahva müts, mis ajab lapsed - nii poisid kui tüdrukud - elevusse! Eelmisel hooajal lõid lasteaias laineid Jakobile ja tema parimale sõbrale sünnipäevakingiks heegeldatud mütsid. Lapsed reageerisid väga huvitavalt: "Kas su emme oskab ise selliseid teha?!" Siis ma kutsun sind oma sünnipäevale".
Erinevalt eelmise talve mütsist ma sel korral prillide tegemisel plastrõngaid ei kasutanud. Tänu sellele on müts kergem. Lõng on ikka seesama, minu lemmik talvemütsi lõng.

Põnevaks kujunes ka mütsi pildistamine. Meie kodus nimelt ollakse huvitatud ainult ajakirja poseerimisest ja kui palun pilti niisama üles riputamiseks, siis väga tihti pean leppima eitava vastusega. Sel korral olid küll nii Linda kui Jakob nõus fotoka ette tulema, aga näod olid mõlemal üsna mossis. Esimesena poseeris Linda, sessiooni lõpuks sain ta isegi naeratama. Siis rändas vahva triibuline särk Jakobi selga, kes mulle peamiselt erinevaid grimasse tutvustas. Aga lõpp-tulemus sai minu arust siiski päris vahva!

2 kommentaari:

Minna ütles ...

Ma sööks oma lendurimütsi ära (kui mul see oleks), kui nendel alumistel piltidel on Jakob :D Totaalsed muutumismängud on teil seal kodus käimas ikka:P

lilleliis ütles ...

See sessioon oli tõesti vahva! Ja grimasside vahelt sain mõne laheda kaadri ka, õnneks :)