neljapäev, 29. september 2011

Veel üks villane mõmm - Söakas Susanna


Umbes aastatagusest ajast jäi mulle väga hinge üks karutüdruk. Kaua aega kahtlesin, kas jätta see oma lastele või mitte. Lõpuks leidis see mõmm endale siiski uue kodu.
Nüüd avanes mul võimalus teha talle sugulane ja sellest sai Söakas Susanna. Kasutasin ainult täisvillaseid lõngu, mis oli tore vaheldus puuvillale. Lõngad on vaimustavalt toredad! Ja iga materjal annab midagi ainuomast kaasa ka valmivale mänguloomale.


Inimesed kipuvad pelgama villa karedust. Eks see ole muidugi maitse ja tundlikkuse küsimus. Mul on selline veider komme poes lõngatokki vastu põske proovida. See on hea indikaator hindamaks materjali sobivust. Väga kare lõng pole kaisutamiseks mõeldud looma valmistamiseks kindlasti parim valik. Aga pean ausalt tunnistama, et õhkõrn karedus mulle villamõmmide juures väga meeldib.




2 kommentaari:

Kersti ütles ...

väga mõnna tegelane:) nagu kõik sinu väike loomapere :D
Ise olen samuti villasest lõngast loomakesi teinud, aga loen ikka blogidest, et enamus kasutab puuvillast lõnga.

lilleliis ütles ...

Aitäh!
Minule meeldib vaheldus ja see, et erinevate lõngadega saab anda hoopis erineva tunde mänguasjadele. Naturaalsus on suur boonus. Samas tean väga vingeid tegijaid väljaspool Eestit, kes kasutavad veendunult akrüüllõnga.