neljapäev, 6. oktoober 2011

Vanaaja karu - Johanna

See on Johanna, vanaaja ehk vintage ilmeline kaisukaru.
Heegeldamiseks valisin huvitavalt värvitud lõnga, mis on imepehme ja 100% meriinovillane. Valik õigustas ennast täielikult. Lõng oli mõnus ja elastne, lausa voolas sõrmede all! Et lasta lõnga ilul täielikult esile tulla, sai karu viimistluseks pähe õhkõrnades toonides roosiga peapaela.
Minu kiituseks kahmas Linda lasteaiast kojujõudes karu kohe kaenlasse ja hüüatas: "See on nii ilus!". Pärimise peale selgus, et kõige ilusam tema juures on just peas olev roos. Laste nõu on väga väärtuslik. Järelikult tasub seda lahendust ka teinekord kasutada :)

7 kommentaari:

Helen ütles ...

Kust Sul need imeilusad asjad tulevad, ah? :) Ja need ilusad lõngad.... Mina küll poes selliseid lõngu ei näe...
Ja ma arvan, et eriti ägedaks teeb tüdrukute jaoks veel karu roosa värv. :)

Krentu ütles ...

Supreilus!!!

lilleliis ütles ...

Aitäh!
Heleena, sul on õigus - roosasõpradele on see kindlasti maiuspala. Aga huvitaval kombel on meie väikemees ka sellest karust täiesti sisse võetud :)

Unknown ütles ...

what a stunning teddy bear! I really like your work!

Laura ütles ...

Ma tahaksin seda karu küll päriselus näha, see toon tundub nii äge:)Meriinovillane, ma kujutan juba ette...:)Ja muidugi mulle meeldib see roosa ja halli (kui ma näen silmavärvi õigesti) kooslus. Minule oleks ta juba piisavalt armas ka ilma lilleta (kui mulle endale kaisukaru kodustada), aga selge see, et lastele meeldib!

lilleliis ütles ...

Thank you, Svetlana!

Sel korral peab siis paika vanasõna "Julge hundi rind on rasvane". Sest poes valides mõtlesin kohe, et sellest võib tulla kas midagi vapustavat või siis hoopis täielik katastroof!

Vietje ütles ...

I have startet with amigumuri since the beginning of this year.

But your stuff is incredible! i love/like it a lot!! I like the way you putt a special touch to them, for ex. a peace of fabric...

I going to follow you!

Very nice work.