neljapäev, 3. november 2011

Karu Juulius - liikuvate jalgadega mõmmik


See on Juulius - minu uus karumõmm. Teda iseloomustavad kühmus selg ja mõnus punn-kõht, mis oleks justkui äsja magusat mett täis laetud :)
Juuliuse muudavad eriliseks liikuvad jalad. Nende valmistamine pakkus suurt põnevust.
Kogu olemuselt meenutab ta mulle klassikalist, vanamoodsa kehakujuga karu. Meie pere reliikviate hulka kuulub näiteks minu ema lapsepõlve karu, kellega võib Juuliusel nii mõndagi sarnast leida.

Karu valmistamiseks kasutasin nii taaskasutatud puuvilla sisaldavat lõnga kui orgaanilist puuvilla. Armsa nööpkinnisega vesti saab tuduajaks seljast võtta.
Seisvana on mõmmik umbes 24 sentimeetrit pikk.

5 kommentaari:

Unknown ütles ...

it's so wonderful!

Heili ütles ...

väga armsake ja juba ootasingi millal nendele loomakestele riidekesed tulevad :D

lilleliis ütles ...

Aitäh, Heili!
Nende riietega on mul kaksipidiseid tundeid. Ühelt poolt mäletan selgelt seda aega, kui tütar oli nii paari-aastane. Kõik nukud kisti riidest lahti ja nii nad alasti vedelesid mööda tuba. Käisin siis neid salamisi riidesse sättimas ja see tekitas suurt pahameelt. Riided lendasid jälle rauhti! seljast. Sealt tuligi otsus oma loomadele kostüümid selga heegeldada.
Aga teiselt poolt on see jälle midagi uut ja avastamist väärt, annab mänguruumi juurde.

Sokike Sahtlist ütles ...

See on peaaegu, et maailma kõige nunnum karu!
Aga seda ma küll ei usu, et tal vats mett täis on, sest siis ei oleks ta kindlasti mitte nii melanhoolse näoga. Või sai seda mett lihtsalt liiga palju? :)

lilleliis ütles ...

Aitäh, Sokike! Mulle tundub just see viimane variant, et mett sai natuke liiast :)