reede, 23. detsember 2011

Angry Birds müts

Selles loos vajas talvemütsi meie kaheksa-aastane poeg. Üsna keeruline iga, sest pole ju enam väike, aga veel mitte ka suur. Tahaks justkui midagi ägedat ja erilist, aga kindlasti mitte titekat. Soovitasin siis päris suurte poiste mütsi, sellist nagu issi endale hiljaaegu sai, või erinevaid triibulisi variante, aga kõik see ei paku veel huvi. Üsna mitu aega sai niimoodi neid mõtteid veeretatud, kuni ühel päeval jõudsin Angry Birds`ini. See on meil hästi populaarne mäng hetkel, mida mängitakse issi telefonis. Idee tundus olema teostatav ja ka punane põhitoon sobis hästi, sest on üks Jakobi lemmikvärve.
Nüüd võin öelda, et see oli tõesti õige valik, sest poisi silmad läksid suurest rõõmust lausa särama! Ja uuel aastal läheb ta ilmselt uhkustundega kooli oma uut mütsi esitlema.





4 kommentaari:

Louve ütles ...

Hihihi :D Wonderful!

Jaanika ütles ...

Väga vahva müts!
Ilusaid pühi!

Mytsi Wabrik ütles ...

Hahaaaaa, tegidki ära. Ausaltöeldes ma juba ootasin, millal ma seda mütsi su blogis näen. Ma ei tea isegi miks, aga ma kohe tundsin, et sa selle mütsi heegeldad ükskord:)).

Minu oma küsis ka minult seda mütsi aga ma ei taha kohe mitte järele anda, sest esiteks see tegelane mulle üldse kohe ei meeldi, teiseks, kui ma lõpuks nägin youtubest, KES see tegelane on, siis kadus mul igasugune isu ära:) Püüan hetkel veel selgroogu hoida:).

Aga see ei tähenda, et teiste käeall valminuna see lahe välja ei näeks:D. Kuid oma lapsele ma seda ei näita- ma ei jõua pärast seda kurjustamist ära kuulata, et näe, tema sai, miks mina ei saa:))

Ilusat aastavahetust,
MW

lilleliis ütles ...

Aitäh kõigile! Thank you all!

Ene-Ly - on üsna huvitav, et sa minult seda mütsi ootasid, sest ausaltöeldes polnud mul kõige vähematki plaani seda teha! Ega ma üldse neid populaarseid multika ja muid tegelasi teha ei armasta - ei mänguasjade ega mütsidena. Lõng oli kah hoopis teistsuguse mütsi tarbeks ära ostetud. Aga kui see mõte lõpuks peast läbi käis, siis sobis punane värv ideaalselt ja müts valmis kiiresti. Hiljem guugeldades selgus, et seda teemat on väga palju kasutatud. Ma ei teadnudki, et see nii tuntud mäng on!
Eks sa pead siis oma poistele muid ahvatlusi välja mõtlema :)