teisipäev, 3. jaanuar 2012

Heegeldatud peapaelad tüdrukutele

 
Uus aasta on alanud ja minul on just sobivalt tutvustada midagi täiesti uut, millest sattusin vaimustusse vahetult pühade eel - peapaelad tüdrukutele.
See kõik sai alguse Lindast ja tema uuest peokleidist, mille juurde ta lipsuga peavõru soovis. Meie vestlus läks mul esialgu ühest kõrvast sisse teisest välja ja õigupoolest alles päev enne üht jõulupidu tuli äkitselt uuesti meelde. Valmistamisega oli kibekiire ja katsetamiseks polnud aega, aga hakkama ma sain ja juba järgmisel päeval kaunistas Lindat uus heegeldatud peapael. Aga nagu see ikka juhtuma kipub, läks mõte peas idanema ja järgnevatel päevadel valmis veel mitmeid peapaelu, siis juba minu äranägemise järgi.




Kasutusse läksid kõik puuvillase lõnga jäägid ja ammusest ajast seisma jäänud ehete küljest lahti võetud pärlid. Taaskord pean tõdema, et mulle pakub enim pinget kombineerimine - värvide sobitamine, õigete pärlite leidmine ja kõik seesugune. Esimene foto on tõenduseks ka selle kohta, kuidas õigete toonide ühendamisega võib peapael olla osaks kostüümist, harmoonias kleidi või kingadega ja muuta väikese printsessi täiuslikult kauniks.


Suurus on tänu paeltele lihtsalt reguleeritav ja peapaelad sobivad ühtviisi hästi nii pisikeste kui suurte preilide pähe. Samamoodi sobivad need aksessuaarina naisterahva kaela ümber.

New year has begun  and I have also something new to show – crochet headbands for girls. Actually the author of the idea is my daughter Linda who was so inspired by her new dress and wanted to have a headband with bow. I finished the first one for her and truly  loved making these accessories – so I made lots of them in different colors. 
I used scraps of cotton yarn and recycled pearls. Once again I must say I love the combining process the most – finding the right colors and suitable pearls. The first photo shows how important accessory a headband can be. You may fit it perfectly with your little ones dress or shoes so she becomes a true princess.
The size of the headband is adjustable thanks to the ribbons. It fits small as well as bigger girls. Also it makes a nice accessory for moms when tied around woman`s neck.


2 kommentaari:

Juliana Pulmakutsed ütles ...

Mina olen ka vaimustuses! ja niipea, kui värviosas otsusele jõuan, tellin sellise roosikese endale prossiks:) Peale uut aastat ongi õige aeg kevadele mõtlema hakata:)

lilleliis ütles ...

Tore! Anna teada, kui sul mõtted küpsed.