esmaspäev, 16. jaanuar 2012

Kaisu-Märt, Kaisu-Kärt ja Õie-Beebi


Kohe peale jõulupühi võtsin ette ühe täiesti uue projekti - kaisubeebid. Selleks ajendas mind vennatütre lähenev sünnipäev. Õieti algas ettevalmistus protsess minu peas juba palju varem ja meie viimastel kohtumistel vaatlesin teda üsna teraselt, püüdes ära tabada seda midagi, mis võiks talle kõige enam korda minna. Nii jõudsid mõtted tasapisi nukuni ja visioon pehmest Unematit meenutavast kaisusõbrast muutus järjest selgemaks.


Kaisubeebi mõtteks on olla pehme ja beebikindel ning kindlasti 100% naturaalne. Kuna lõngavarudes leidus veel orgaanilist puuvilla, siis valisin valmistamiseks selle, sest lisaks naha- ja loodussõbralikkusele on see lõng ka imeliselt pehme ja käe all mõnusalt sile. Ei juhtu midagi, kui tita mänguasja endale näiteks suhu pistab ja lutsutab.
Lisaks pidasin valmistamisel silmas, et nukul võimalikult vähe detaile oleks, iseäranis veel selliseid, millele lapse väikesed sõrmed kergesti taha võivad hakata ja mis seeläbi ohtu võiksid kujutada.

Kaisubeebi võib olla armsaks tudukaaslaseks, mille kätteandmine tähistab magamamineku aega. Aga sama hästi sobib see lihtne nukk ka mängimiseks, mille abil õpetada lapsele tita eest hoolitsemist - magamapanemist, söötmist, kussutamist jne.

Ea poolest võiks kaisubeebi kõige paremini sobida lastele vanuses 0-2 aastat.
Nukk on umbkaudu 28-29 sentimeetrit pikk.


Here are my new cuddly-babies. The main inspiration source for making them was my brothers daughter who only just celebrated her 1st birthday.
The idea of this toy is to be soft, baby-safe and 100% natural. These dolls do not include any tiny details for parents to be worried about. Nothing happens even if baby puts the toy in its mouths.
When giving the cuddly-baby to your child only for sleeping, it is a good way to teach them to understand when it is time to go to sleep. Also you may show them how to take care of the baby - feeding, cradling, putting to sleep etc.
Cuddly-babies are made from organic cotton yarn and they are about 28-29 cm tall.

3 kommentaari:

Unknown ütles ...

what a nice dolls!

Mytsi Wabrik ütles ...

Super armsad nukud!! Ideaalne kingitus kõige väiksemale!

Zwaantje Heerlien-van den Wijngaarden ütles ...

wauw so cute!!!