neljapäev, 16. veebruar 2012

Hiir-Baleriin - heegeldatud mänguasja õpetus

Selle väga erilise mänguasja lugu ulatub rohkem kui kahe aasta tagusesse aega, kui ma oma väikesele Lindale kõige esimese Hiir-Baleriini heegeldasin. Sellest sai tema parim sõber - igaöine kaisukaaslane, lohutaja lasteaias jne. Siiani võtab ta Baleriini vahel kaissu, hoolimata sellest, et hiireke vahepeal üsna kössi on vajunud.
Esimestele akrüüllõngast valmistatud hiirtele järgnesid villasegused. Keha- ja peakuju, kõrvu ning jäsemeid sai järjest perfektsemaks timmitud. Aja jooksul lisandusid puhv-varrukatega trikoo ja lips. Kuid idee jäi samaks - Hiir-Baleriin on väikese tüdruku parim sõber, kelle suured roosad kõrvad jaksavad ära kuulata ka kõige roosamad mõtted ja saladused.
Nüüd on ta lõplikult valmis. Ja valmis on ka õpetus, mille järgi iga ema oma väikesele tirtsule sellise sõbrakese valmistada saab.
Vaata lisa siit.



I have published a new pattern. This is my daughters favourite toy - the one and only Ballerina-Mouse. Her huge pink ears are patiently listening to all of the secrets that her owner carries in her heart!
At the moment the pattern is available in Estonian. But please hold on, quite soon it will be translated into English.



6 kommentaari:

Marjon ütles ...

She is so cute! Your daughter hat a great taste!

Mira ütles ...

Verry nice!!

Helen ütles ...

Ooo, kui armas! Kui ma oleks laps, siis ma tahaks seda. Kohe!

Jaanika ütles ...

Vai, kui nupsik hiirepiiga!

lilleliis ütles ...

Suured-suured tänud!
Thank you so much!

Anonüümne ütles ...

Please let me know when the pattern are in English titadicc@hotmail.com