pühapäev, 26. veebruar 2012

Kommi-jänes Pillapalla


Siin on jänes Pillapalla, kes saab kaisusõbraks ühele pisi-pisikesele inimesele. Tema valmistamisel oli märgusõnaks roosa. Kombineerisin mõnusa vanaroosat tooni orgaanilise lõnga romantiliselt roosilise kangaga. Lisandusid soe virsikukarva roosa, pruun, valge ja jänes saigi valmis. Aga nime tal ei olnud...
Vahel on nimi valmis juba siis, kui mänguasi alles minu kujutluses eksisteerib. Tihemini aga turgatab see pähe valmimistamise käigus. Sellele jänkule nimi miskipärast ei tulnud.


Kui ma täna hommikul fotosid tegema asusin, olin üksjagu hädas jänese kõrvadega. Teda pildi jaoks valmis sättides hoidsid need küll niipidi, küll naapidi, olid ulakust täis ja tegid mu töö raskeks. Ja just siis, kui ma tema peale juba õige pahaseks saama hakkasin, sähvatas mulle äkki nimi. Oma pillapalla kõrvade järgi ta selle lõpuks saigi!



Here you will see my pink candy-bunny made from organic yarn. She will meet her little owner quite soon I hope. I had trouble with taking photos of her, because her long ears played tricks with me. On the other hand, thanks to these tricky ears I found her the sweetest name. Unfortunately I just can`t translate it. But please enjoy the pictures!

2 kommentaari:

Unknown ütles ...

Üliarmas jänes. Mitu raha sa sooviksid selle imearmsa jänese eest?

lilleliis ütles ...

Tänan!
Täpsemat infot kõige kohta saab küsida e-posti teel: lilleliis@gmail.com