reede, 3. veebruar 2012

Peotäis armastust...


Heegeldatud südamed - patsikummid, prossid või lihtsalt 3D amigurumi postkaardid. Nende valmistamine on minu jaoks olnud väga vaheldusrikas ja lustlik. Liiatigi tundus veebruarikuu koos läheneva Valentinipäevaga just paslik hetk, et millegi sellisega lagedale tulla.
Mõtted liiguvad lihtsate vormide ja kiiresti teostatavate projektide suunas tänu kursustele, mida LesPetites kauplus pikisilmi ootab. Kui tavapärane kursuse kestus on umbkaudu 2 tundi, siis amigurumi puhul on väga keeruline leida asju, mis nii lühikese ajaga ja ka algajate käte all valmida võiksid. Loodan siiski, et nende südamekeste näol on tegemist millegi sellisega, mis katsetamishuvilistele lusti võiks pakkuda.

Väikesed kaunistatud südamed mõjuvad armsalt, humoorikalt ja pisut ka naivistlikult. Neis on peidus vallatust ja lapsemeelsust. Kinkimiseks sobivad need kas niisama, Sõbrapäeva puhul või siis, kui on soov edasi anda eriline sõnum.

Patsikummid sobivad ühtviisi lastele ja täiskasvanutele. Prossid passivad kuuehõlmale, kotile, sallile vm. Südame võib valmistada ka ilma kinnitusteta, siis on see nö 3D postkaart, mis võib lebada riiulil-laual, et kallist inimest meenutada.



Here are some new crochet amigurumi hearts - brooches, ponytail holders and simple 3D postcards. Partly inspired by soon-coming Valentine`s Day, but mainly created as a good basic material for my first amigurumi workshop.
These tiny embellished hearts are sweet, humorous and just a little bit naive. They are suitable as a gift on any day, Valentine`s Day or if you wish to share a special message. 
Ponytail holders are suitable both for children and adults. Brooches may embellish your clothing, bag, shawl etc.

3 kommentaari:

Unknown ütles ...

it is very nice and just in time for the holiday!

lilleliis ütles ...

Thanks!

Anonüümne ütles ...

Oh! It's so pretty!... ..Greetings from Greece!.. (: