reede, 20. aprill 2012

Artikkel "Eesti Naises" ja uued tuuled...

Mingil põhjusel olen unustanud siin blogis mainida artiklit aprillikuu "Eesti Naises". Teemaks blogimine ja see, kuidas veebipäeviku pidamine endalegi ootamatult elu võib muuta.
Kui toimetaja Helina Piip osalemiseks ettepaneku tegi, ei pidanud ma pikalt kahtlema - käsitöö, blogi ja kõik muu sellega seotu on mu elu totaalselt segi paisanud. Mustade ja valgete klahvide asemel keerlevad mõtted nii päeval kui ööl lõngade, kangaste ning uute valmistamist ootavate, veel ära proovimata ideede ümber. Käsitöö on toonud palju rõõmu ja elevust igasse päeva, aga ka kuhjaga tööd, liigväheseid puhketunde ja küsimuse - kuhu see kõik mind viib?

Artikli tarbeks sai poolteist tundi teetassi ääres vesteldud ja see oli väga virgutav. Valjul häälel oma tegemistest jutustades sain ka ise esimest korda hea tervikpildi ja olen selle eest ütlemata tänulik. Mõistsin, kui oluline on mulle võimalus käsitööga tegeleda ja ennast selle kaudu teostada. Võin olla tänulik paljude põnevate koostööpakkumiste ja minu töödele osutatud tähelepanu eest. Kuid tajusin ka selgemalt kui kunagi varem, et edasiliikumiseks tuleb teha suuri otsuseid ja valikuid, endast veelgi rohkem anda.
Nüüd olengi päris oma ettevõtte loomisel esimesi samme juba asutunud. Loodetavasti toob tulevik palju uut ja põnevat, edasiviivat ja innustavat!

Ajakirja aprillinumber peaks endiselt veel lettidel olema - kellel huvi, see leiab!

I was part of an article in Estonian most famous magazine for women "Eesti Naine" in april. The article was about blogging and how it can change your life. Mine definitely has after finding and falling in love with amigurumi and starting my blog. It sounds almost unreal for myself, but more than 3 years ago I knew nothing about crocheting. Today my toys are one of the most known here in Estonia and I sell patterns over the world.
Still I must say it is a hard work with too little resting hours and constant uncertainty about the future. But participating in this article and giving an interview made me think about my work more broadly. I understood I have to make many important and difficult decisions and work even more hard to fulfill my dreams. Hopefully the future is generous and brings a lot of interesting on my way!

8 kommentaari:

Unknown ütles ...

Congratulations!!
Your work deserves all the success!
I love your amigurumi works. They are so perfect and original.
I wich you the best.
Best regards from Portugal,
marlene

Malle ütles ...

Minagi ostsin selle Eesti Naise numbri ja lugesin huviga artiklit sinust. Just tänu sulle olen ise ka paari amigurumi loomakest proovinud valmistada, ühe lõpetasin alles täna. Sinu tööd on erilised ja armsad. Ilma liialdamata ütlen, et on vähe neid töid, mis mulle meeldivad, aga sinu omad on parimad! Nii et soovin edu edaspidiseks ja uusi põnevaid ideid!

Heili ütles ...

kindel põhjus nüüd ajakiri põhjalikult läbi uurida ja edu tegemistes :)

Helen ütles ...

Palju õnne!
Andekad inimesed tõmbavad enda poole õigeid inimesi ja häid asju!!! Ma arvan, et see ettevõte saab olema väga edukas!

Jalutuskäik pilvepiiril ütles ...

Vähe on asju, mida vaadates mõtled-"Ideaalne!" ja ei tahagi täiendada, lisada!.Sinu leludega on just nii. Edu Sulle!

lilleliis ütles ...

Ohh, teie kommentaarid panevad südame rõõmust rõkkama!!! Aitäh.
Thank you so much!

Mytsi Wabrik ütles ...

Kahju, et seda artiklit lugeda ei saa, aga ilma seda lugemata võin vaid rõõmu tunda, et meie käsitöömaastikule on tekkinud niivõrd andekas inimene, kes lisaks meisterdamisele annab suurepärase võimaluse ka teistel üritada midagi ise meisterdada. Soovin vaid palju palju edu uutes ettevõtmistes.

Elena ütles ...

I just found your blog and just can't stop looking at your toys! You are a very talented crafter! Your projects are so inspiring and you are doing such a nice job!
Love all the toys you created!