reede, 1. juuni 2012

Anett - amigurumi nukk/handmade doll



Anett on väike tüdruk, just nagu meie pere Linda. Blondide, kahte patsi sätitud juustega ja lihtsate koduste riietega. Ta armastab retuuse kanda ja loomulikult meeldivad talle teksaseelikud, just nagu meie Lindale :) Puhtast edevusest on ta endale ka peapaela pähe sättinud, täpselt nagu meie Linda!, kuigi tema loobib selle enamasti üsna pea ära, sest ilma on mõnusam mürada.

Minu jaoks on iga järgmine nukk huvitav väljakutse. Nii ka Anett, keda valmistades sain jälle uut värvikombinatsiooni katsetada ja riietega varieerida. Anetti puhul ei olnudki see nii lihtne, kuna olin esimese hooga kokku sobitanud kollased juuksed ja oranžid silmad. Võttis päris pikalt aega, enne kui käesoleva lahenduseni jõudsin, aga tulemus on vahva mu meelest.


This is Anett - a little girl just like our daughter Linda. She has blond pigtails and she`s wearing simple clothes. She likes leggings and denim skirts, just like our Linda :) Anett has adorn herself with a cute flower headband, exactly like our Linda!, only that she tends to tear it off soon, because it`s much more comfortable to bustle around without it.
For me every next doll is a challenge. With Anett I could also try out new color combination and a bit different clothing. I matched yellow hair with orange eyes, but after that had a bit trouble to find proper colors for clothes. After I managed to solve this issue, I´m very pleased with the outcome.

10 kommentaari:

Helen ütles ...

Väga armas.

Mytsi Wabrik ütles ...

Sa oled kohe tõsiselt tüdrukute maailma sukeldunud:). Nukke tuleb kohe palju- üks ilusam kui teine! Ja kui minul oleks tütar, siis ma ostaks neid sinult kohe hulgim oma lapsele, sest need on palju palju...no ikka kohe väga palju armsamad kui poes müüdavad nukud.

lilleliis ütles ...

Tänan südamest! Just positiivne tagasiside minu esimestele katsetustele ja tõdemus, et kõik senised nukud on endale kibekiirelt uue hoolitseva kodu leidnud, ongi see vägi, mis mind ikka edasi sunnib tegutsema. Rõõmuga!

Gehaakt met Liefde ütles ...

She is absolutely cute!!

Heili ütles ...

Meil on üks väike peretuttav, nimeks Anette, kes on pehmete blondide juustega ja särasilmne, täpselt nagu sinu uus nukk :)

Karin ütles ...

No nii väga vahvad nukud ja loomad ka!

Gabriela Z ütles ...

Hermosisimo!!!

Unknown ütles ...

Do you have a pattern for sale ? For the doll

lilleliis ütles ...

Hello, Cherish! I do sell this doll pattern, however with a different outfit. In my shop you will find Sofia, Anita and the Princess. All pretty much the same doll, but each one a bit different from the others. You can see them all here:
http://www.lilleliis.com/product-category/amigurumi-patterns/doll-patterns/

Mari-Liis

Unknown ütles ...

I really love that outfit! Do you sell patterns for the outfit?