teisipäev, 5. juuni 2012

Lavendlikarva karu/Lavender teddy bear

Üle mitme-mitme aja tegin taas ühe kaisukaru. Osalt sellepärast, et oli suur karu-igatsus - see tabab ikka aeg-ajalt, kui olen vahepeal muude asjadega tegelenud. Aga teiselt poolt selleks, et katsetada uut lõnga karu valmistamiseks. Tulemus sai suurepärane ja väga luksuslik, sest tegu on täisnaturaalse, villa ja natuke ka alpakat sisaldava materjaliga.
Kuna nukkudega oli värvide sätitamist üsna palju, nii et kohati võttis see lausa pea huugama, siis karu tegin ühes värvigammas. Nii hea ja rahulik tulemus sai. Silm puhkab temal. Just tänu värvilahendusele on see mu meelest karu, mille võiks vabalt ka täiskasvanule kinkida. Minu tutvusringis on mitmeid naisi, keda lillakad toonid jalust nõrgaks võtavad... :)


I hadn`t made these lovely teddy bears for a while now, that`s why I enjoyed making her so much. Also I wanted to test a new yarn, which is really a luxury one consisting of wool and alpaca. When making the dolls I had to spend hours on composing the colors. With her I sticked to one color and only played with the shades. I love the result. Because of the beautiful, mature color I think this teddy would make a great gift also for an adult.



6 kommentaari:

Xandra ütles ...

Supercute ♥

Malle ütles ...

Väga armas mõmmik!

Gerda Hartman ütles ...

She is super cute.

Klaske v.d Bij ütles ...

WOW...she is so CUTE.

Gehaakt met Liefde ütles ...

Purple is my favourite colour, so I think she is adorable!

Amigurumeando con la Luna ütles ...


I love! I'll start mine and can not wait to finish it.