pühapäev, 1. juuli 2012

Sofia - heegeldatud nukk/crochet doll


Siin on amigurumi nukk Sofia. Lisaks sellele, et ta on valmistatud ühe väikese tüdruku jaoks, oli ta mulle ka alusmaterjaliks juhendi koostamisel. Nuku heegeldamise õpetust on väga palju küsitud ja varsti-varsti saab see ka valmis!
Sofias ühendasin elemente, mis juba varem tehtud nukkude puhul läbi proovitud said ja mulle endale meeldisid. Ma ei osanud nuku heegeldamist teistest mänguasjadest oluliselt keerukamaks pidada, kuid õpetuse kokkupanemine on olnud paras proovikivi. Kindlasti tuleb sellest kõige pikem ja pildirohkem juhend minu senisest valikust. Huvilised, varuge veel natuke kannatust!


Here is Sofia. Made as a customer order for a little girl, but also I pictured the process and soon hope to publish the pattern for this cute crochet doll. In her I combined many elements I´ve already used with my previous dolls. I didn´t think crocheting this doll is more difficult than making any of the animals, however building up the pattern has been a long and complex process. This will definitely be my most voluminous instruction with plentiest pictures ever!
Just a little more patience, soon it will be available for all of you!

5 kommentaari:

Gerda Hartman ütles ...

Wow, love here! Can't wait for the pattern to come. Great job.

Sugarbabe ütles ...

I am so excited that your doll pattern may be released soon. I just ordered two of your patterns and am eager to get started on them.

Mary

Xandra ütles ...

Superadorable ♥

Helen ütles ...

Ma pole kunagi mitte ühtegi õpetust kuskilt ostnud - võib-olla rumal küsimus, aga kust ja kuidas seda saaks osta...? Vot seda nukku tahaks teha küll...

lilleliis ütles ...

Tänan, Helen. Eestikeelne õpetus on veel testimise faasis, kuid juba paari nädala pärast peaks see lõplikult valmis saama.
Kõige otsem ja kiirem tellimisviis on anda oma soovist teada e-maili teel lilleliis@amigurumi.ee.

Kuulmiseni!