reede, 17. august 2012

Heegeldatud Sokiahv/Crochet Sock monkey


Siin on eritellimus ühelt tuttavalt - ahvipärdik filmist "Mister Magorium`s Wonder Emporium" (2007). Film ühes iselaadi pärdikuga oli talle hinge pugenud ja hoolimata sellest, et mina tolle filmiga väga hästi kursis polnud, lubasin ahvi ette võtta.
Pärdik ise ei tundunud kuigi keeruline olevat, kuid sobiva lõnga leidmine küll. Õnneks osutus see mure asjatuks, nimelt on Steinbach Wollel olemas just sobiv träpsuline lõng sarjast Supersport. Natuke pelgasin ka ahvile iseloomulike, ja minu enda käekirjast nii erinevate, robustsete proportsioonide loomist. Ka see mure oli asjatu, sest kui olin valmistamise lõpuks ette võtnud, lendas töö nagu linnulennul.

Pärdik võrdluses originaaliga, millest juhindusin.
Monkey compared with the original toy.

 Ronib. Veel ilma mütsita.
Climbing. Yet without the hat.

Pean ütlema, et see oli taaskord üks tõeliselt huvitav töö. Õnneks oli mul taipu valmistamise käik üles märkida. Kui kiiremad tööd eest tehtud saavad, vaatan oma märkmed üle ja jagan seda lihtsat õpetust ka kõigi teiega.

  
I was asked to make a monkey from the movie named "Mister Magorium`s Wonder Emporium" (2007), and even though I wasn`t familiar with the film, I promised to give it a try. I was a bit worried of finding the suitable yarn, because it`s a very important element on building his character. Happily I found Steinbach Wolle Supersport, which was just perfect for this project.
The greatest challenge was to get the right proportions of his body and limbs and create the simple face using the buttons and some felt. I really enjoyed crocheting him and also sensed to put down the pattern. I hope to find some time in the near future to translate the pattern and share it with all of you.
 

Kommentaare ei ole: