kolmapäev, 12. september 2012

Madleen - pärlikeega printsess/amigurumi princess doll

Printsess Madleen valmis natuke suuremale tüdrukule mõeldes. Sellisele, kes ei soovi nukku enam niivõrd mängimiseks, kuivõrd käest libiseva lapsepõlve meenutuseks. Nagu ta ise kirjutas, plaanib ta nukke koguma hakata. Nii et mine tea, võib-olla on see printsess kunagi kauges tulevikus osa uhkest nukukollektsioonist, selle väärikas nurgakivi.

See nukk sai küll sarnaselt eelmisele kollaste juuste ja roosades värvides kleidiga, kuid katsetasin küpsemaid toone. Valmistamise käigus, kui olulised detailid olid juba paika sätitud, hakkas ta tunduma kuidagi säratu ja plass. Siis tekkiski mõte pärlikeest, mida, arvestades lapse vanust, oli võimalik suurepäraselt ära kasutada. Ja see toimis - tõi sära, elegantsi ja palju muudki veel.

This is Princess Madleen. I made her also with yellow hair and pink dress, but experimented with quite different shades than with the previous doll. At some point she started to seem a bit too colorless. Just then I got the idea of adding a necklace made of pearls. As she was made for a girl of 11-years and not a toddler, this was no problem. It worked brilliant - gave her the glisten needed. 
The girl wrote me that she want`s to start collecting the dolls. So perhaps Madleen will some day in the future be part of a glorious doll collection...
 

6 kommentaari:

Jaana ütles ...

Tämä on tosi söpönen!

Redecórate con Lola Godoy ütles ...

WOWWWWW IS BEAUTIFUL.
KISS FROM SPAIN

Vietje ütles ...

i'm looking foward to see this pattern in dutch in your shop!!

Anonüümne ütles ...

Beautiful! What size hook do you use?
Caz from New Zealand

Anonüümne ütles ...

Kui ostab Etsyst õpetuse, kas see on siis eesti või inglisekeeles ?

Age K.

lilleliis ütles ...

Age - etsyst saab vaid inglise keelseid õpetusi. Kaasmaalastele on aga uuel kodulehel täiesti oma pood olemas, uuri siit: http://lilleliis.com/et/shop/