esmaspäev, 19. november 2012

Heegeldatud päkapikk/Christmas gnome doll


Just eelmises postituses mainisin, et ei jõua kuidagi jõuluteemaliste töödeni, aga siin ta on - minu esimene päkapikk. Või pigem vist ikka pöialpoiss, või siis üks väga noor ja rõõmsameelne päkapiku laps :)


Lühidalt võib öelda, et see pole küll päris see, mida ma oma mõtetes kandnud olen ja sel aastal valmis heegeldada unistasin, aga ots sai ikkagi lahti tehtud. Päkapikk on nimelt kiireloomulise tellimustöö vili. Kes on pikemalt blogi jälginud, need tunnevad temas ehk Kaisubeebi ära, sest just temast ta tuletatud saigi.


Tellija soovil sai päkapikk liikuvad jalad, et saaks ka istuma panna, sest kuuldavasti pidi teda kangesti lasteaeda oodatama, kus ta hakkab aktiivselt osa võtma hommikuringist ja muudest toredatest üritustest ja saab sel moel oma uue omaniku kõrval mugavasti istet võtta. Minule andis väike ümberkorraldus keha osas hea võimaluse tema kostüümi selgemini esile tuua, aga samas tahtsin säilitada lihtsat joont. Algusest peale olin veendunud, et mingit habet ei tule. Töö käigus tekkis soov lisada hoopis kõrvad ja need mu meelest ta eriti toredaks muudavadki.


This is my first Christmas gnome. Made as a quick customer order, that`s why I based it on Cuddly-baby model. I changed the body part a little bit, so he could sit and mixed the Christmas colors - red, green and white. From the start I knew I wouldn`t want to make a beard. But as always, small details - silly ears, twisted belt and the sweet snowflake - give the final look.
I wouldn`t give him away if I didn`t have to!

Kaamera ette jäid ka selle aasta esimesed piparkoogid. Valmistatud Ragne retsepti järgi. 

5 kommentaari:

Lemmi ütles ...

Sul on juba päris jõulune!

airali ütles ...

Very cute!

Gehaakt met Liefde ütles ...

Ohhh, he is adorable!

ZHOBEYDA ütles ...

HOLA AMIGA, TUS TRABAJOS SON HERMOSO, TE FELICITO, QUE DIOS BENDIGA TU CREATIVIDAD.. AHORA TE SIGO, VISITAME PARA QUE VEAS LO QUE YO HAGO TAMBIEN MUY HUMILDEMENTE..!
SIEMPRE SERAS BIENVENIDA..
ZHOBEYD@....

Anabel Luna ütles ...

Hi ! ...this is adorable .Are yiu looking forward to sell the pattern?

You have such a lot of beautiful amigurumis like the lovely monkey .I love all your amigurumis.

Have a great weekend.

Luna