pühapäev, 5. mai 2013

New website/Uus veebikodu


I have a huge announcement to make - I now have a new website and my very own shop at www.lilleliis.com. Building up a new site has been a long and complicated process, but I´m happy we did it, because it has been a dream of mine already for some time. 
There are a couple of significant changes compared to the blog you`re reading right now. For example the two languages - English and my native language Estonian - are separated. I hope it is more clear and comfortable for you my dear readers. The thing that I really love is that I have my own SHOP there. You can buy all the amigurumi patterns and ready-made toys directly from my website. It is as simple as on etsy because you can pay using PayPal, but it will be much quicker as you will get the instant download link on your email!
All of my FREE PATTERNS have moved to the new website. Also from now on I will continue BLOGGING there.
I hope you will forgive me if everything is not perfect from the beginning, I do my best to resolve all the tiny kinks there might be.
What happens to this blog you wonder? It will not disappear, but it will not be the same anymore. I`ve loaded photos of my handmade items here since 2009. It is too valuable to be wiped away! This blog will always remain as an archive of my previously made work, but I hope it won`t be all.

But now I`d like to welcome you on my new homepage!


Mul on suur uudis - kutsun teid külla oma uuele veebilehele ja päris oma poodi aadressil www.lilleliis.com. Ümberkolimine on olnud pikk ja kohati üsna vaevarikas, kuid ka üksjagu põnev ning loodetavasti hakkavad asjad siit edasi aina ladusamalt minema.
Uue kodulehe suureks eeliseks on see, et eesti- ja ingliskeelsetele lugejatele on täiesti eraldi lehed. Mul on hea meel, et lõppeb ära keeleline segadus, mis mulle endalegi raske hallata oli, rääkimata siis lugejatest. Teine suur muudatus on päris oma POOD, kust saab osta heegeldatud mänguasju, mütse, susse ja peapaelu, aga ka kogu valikut lilleliisi amigurumi ja heegeldamise õpetusi. Ka kõik TASUTA ÕPETUSED on kolinud uuele lehele. Ning BLOGI jätkab oma edasist elu seal.
Loodan väga, et uus leht hakkab kõigile praegustele jälgijatele meeldima, sest see on midagi, millest juba ammu unistanud olen. Andke mulle andeks, kui kõik kohe alguses viimseni laitmatu pole - iga uue asjaga tuleb ju ette ootamatusi ja väikseid viperusi. Teen oma parima, et kõik need kiiresti lahendada.
Mis saab aga käesolevast blogist? Miskipärast usun, et ka see jääb mingil moel edasi elama. Kuidas täpselt, veel ei tea. Oma töödest olen siia pilte üles riputanud juba aastast 2009. Kõik see on mulle liiga kallis, et ühe liigutusega prügikasti heita. Osaliselt ilmselt jääbki see vanemate tööde arhiiviks, aga loodetavasti mitte ainult.

Nüüd aga - TERE TULEMAST!


2 kommentaari:

Suvi ütles ...

How exiting! Good luck with your new shop!

Mirtha Amigurumis Ecuador ütles ...

Lovely gumis!! :) visit my blog too
http://mirthamigurumis.blogspot.com/