reede, 14. oktoober 2011

Metshaldja müts tüdrukutele


Siin on tuliuus metshaldja müts. Mulle toob see silme ette muinasjutulised tegelased nagu haldjad, metsavaimud, päkapikud jne. Sellest ka mütsi nimi.
Teravatipuline lõige oli mõtteis juba pikalt, kuid alles nüüd sai see idee küpseks ja ühtlasi ka teostatud.

Mütsi värvilist põhiosa täiendavad looduslähedased pruunid toonid. Iga lilleõis on erinevast lõngast, mis on hoolega tervikusse sobitatud. Tüdrukulikult armsaks teevad mütsi pitsiline ääris ja lehekujuliste otstega sidumispaelad.

Lisaks uuele mütsile tegin esimese fotosessiooni ka uue väikese modelliga. Loodan, et meie koostöö jätkub ja ei saa varjutatud erinevate ealiste iseärasuste poolt :)


Esimese hooga valmiski kaks eri suuruses mütsi: väiksem punane ja suurem kollane. Kasutasin ikka ja jälle oma lemmikut talvemütsi lõnga, mis sisaldab villa, alpakavilla ja akrüüli. Kogu selle olemus - koostis, pehmus, tekstuur, toonid - tekitavas minus vaimustust iga kord, kui selle lõnga kätte võtan.  

4 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Jaa- uus modell on väga armas ja sobitub hästi Sinu modellide sekka... :)

No mulle meeldiks väga näha ka meie väikest printsessi saabuval talvel antud metshaldja mütsikesega...:)Kas antud müts vaid ainueksemplar või on võimalik seda ka osta?

Kena nädalavahetust,

Ingrid

lilleliis ütles ...

Mütse saab ikka tellimisel ka. Suhtleme e-maili teel edasi!

Lemmi ütles ...

Väga vahva müts ja eelmise postituse mütsid samuti. Ja need sinu valitud värvid lisaks teostusele on lihtsalt väga mõnusad!

Unknown ütles ...

Help! How do I order this pattern? In English, to the USA?

My email is: currentL@emeritus.csus.edu

Thank you!