teisipäev, 10. jaanuar 2012

Heegeldatud lendurimütsi õpetus


Lõpuks ometi saan teid rõõmustada sellega, et valmis esimene mütsi õpetus, sedapuhku siis lendurimütsi. Juhendi ettevalmistamine läks küll üle kivide ja kändude ning võttis kordades rohkem aega, kui algselt planeeritud, aga valmis ta nüüd on. Testitud ka.

Tegu on talviselt soojast villasegusest lõngast heegeldatud mütsiga, valida saab kahe suuruse vahel. Mütsil on eriti pikad mõnusad lontukõrvad. Prillid valmistatakse eraldi - õmmeldakse detailidest kokku ja siis mütsi peale.

Lendurimüts on tõeline lastemagnet, mis meeldib nii poistele kui tüdrukutele. Kolm värvitooni võimaldavad kasutusele võtta lapse lemmikvärvid või sobitada müts tervikusse üleriietega.

2 kommentaari:

Mytsi Wabrik ütles ...

Lahe!

Aga ma nii puhtast uudishimust küsin, et mis selle juhendi kirjutamise nii raskeks tegi? Mulle kui asjatundatule tundub just, et mänguasja juhendi kirjutamine on ikka kordades keerulisem:)

lilleliis ütles ...

Kõige enam olin hädas vajaliku fotomaterjali kokkusaamisega. Esialgse plaani järgi oleks õpetus pidanud valmima juba sügisel. Aga õnneks õige talv alles algas ja loodetavasti kulub nii mõnelegi sellile sel talvel lahe peakate ära!