kolmapäev, 7. märts 2012

Heegeldatud kevadlinnud


Viimasel ajal on mõtted üsna tihti liikunud kodukujunduse vallas. Mõned asjad jäävad veel edaspidiseks, kuid täna näitan teile heegeldatud kevadlinde.
Linnud ise on pisikesed, kuid nende sünd oli üsna vaevaline. Saabuvast kevadest ja Lihavõttepühadest inspireerituna meenutasid esimesed katsetused pigem tibusid. See ei tundunud päris see, mida süda ihkaks. Õnneks pidasid lapsed neid imearmsateks ja omastasid tibukesed käigupealt! Mina aga asusin juurutama midagi elegantsemat. Ei ole liialdus, kui ütlen, et kohe terve päeva tegelesin õige kehakuju leiutamisega. Hulk proovitöid, harutamist jne. Lõpuks leidsin - armsa, elegantse, pisut tuvi või tihast meenutava.

 Linnukesed on heegeldatud kõige lihtsamast puuvillasest lõngast. Kuna esimene neist sai silmad ja noka, tegin teise solidaarsusest samasuguse. Miskipärast tundub, et nad mõjuksid ka ilma päris armsasti.


Lately I´ve been working on many different home decor projects. Here I will show you my crochet Birds of Spring. These birds are small but it took me some time to achieve the body shape I was seeking for. First experiments were more inspired by soon-coming Easter and reminded of tiny chicken. I wasn`t happy with the result, but my children loved them and embezzled them right away! I kept on seeking. So after a long day with many samplers and a lot of rip up I finally found it - sweet, elegant and dove-looking bird. Made of cotton yarn. I added them beak and eyes, but think they`ll look lovely also without them.


2 kommentaari:

Ledorka ütles ...

They're so pretty! :)

Mytsi Wabrik ütles ...

Ja nagu näha- olid seda vaeva väärt! Aga teid "tibusid" tahaks ka näha:P.