pühapäev, 24. juuni 2012

Päikesepüüdja - üks isesorti Muhe-mõmm/Smygly-bear with tiny bow

Siin on üks eritellimusel valmistatud Muhe-mõmm. Tellijaks minu enda õde ja kingituseks läks see tema armsale kursusekaaslasele, kellega koos äsja kool lõpetati. Tore on teada, et lisaks väikestele inimestele himustavad mänguloomi endale ka suured, kelles on säilinud piisavas annuses lapsemeelsust!
Karu valmistamisel oli märgusõnaks lips, millede vastu uus omanik vastupandamatut kirge tunneb. Minu esialgne mõte oli suur, vaat et karu enda alla mattev hiiglaslik slehv. Lisaks unistasin vaikselt mõnest erilisest lisadetailist, mida lastele ohutust silmas pidades teha ei saa, küll aga täiskasvanule. Kui aga karu juba kujunema hakkas, ei tekitanud need mõtted enam õiget tunnet.
Karu sai kaela hoopis puuvillasest pitsist krae ja hiiglasliku slehvi asemel imetillukese lipsuga peapaela, mis oma väikestest mõõtmetest hoolimata omab määravat tähtsust!


Nii nagu kõigil Muhe-mõmmidel, on ka Päikesepüüdjal põhisõnum pepu peal!
Palju õnne, Kairit! Püüa päike kinni!


This is another Smugly-bear made to a special order. The keyword for making her was "the bow", because the recepient is crazy about bows. When I started making her I planned to make a huge bow which would spread out over the teddy. But as the work progressed I didn`t feel like it anymore. Instead of that I embellished her with a lacy collar and headband with a tiny-tiny bow. Small but significant!

6 kommentaari:

Kairit ütles ...

Aitäh lilleliis, aitäh Minna! Päikesepüüdja oli kindlasti kõige erilisem kingitus! Kõik ahhetasid kui armas ta on (eriti pepu!) ja minule on ta kindlasti hindamatuks kaaslaseks päikese püüdmisel, sest ta tuleb headelt inimestelt... Luban teda hoida ilusti!

MiSala ütles ...

Precioso, muy bonito y tierno...
Saludos!

Lovely Toys ütles ...

Lovely!!

Claudia ütles ...

love it! any chance you're going to sell this pattern?
Claudia (costaclod@alice.it)

lilleliis ütles ...

At the moment the pattern is not for sale. But you`ll never know what the future brings... :)

Mavi. ütles ...

Ayyyyy.... que amoroso, que lindo. me encanta.