neljapäev, 5. juuli 2012

Roccavader - amigurumi maskott/amigurumi fox mascot


Siin on Roccavader, kelle valmistasin Rocca al Mare keskuse suvemaskotiks. Tegelikult algas kogu kampaania sellega, et kaubanduskeskuse Facebooki fännidel lasti maskott detail haaval kokku panna. Hääletuse meetodil muidugi. Välja tuli lustaka moega, saabastega rebane. Järgnes nimekonkurss, kus tohutust nimede virr-varrist osutus valituks Roccavader. Kogu seda protsessi saatsid loomulikult auhinnad!
Ettepanek maskott valmis teha oli mulle ühteaegu suureks väljakutseks ja pingeallikaks. Luues tahaks ju olla vaba! Et kui alustasin karu, aga poolel teel hakkab silme ees terendama hoopis ahvipärdik, siis võtangi uue kursi ja põrutan hoopis selles suunas. Valmistades toetun üha rohkem oma vaistule ja see näib suurepäraselt toimivat.
Sel korral piirdus minu vabadus värvide seadmisega ja esiotsa tundus see lausa hirmutav. Töö käigus aga hirm kadus ja asendus hasardiga. Pean ütlema, et vahelduseks oli see üks väga põnev projekt, mille käigus õppisin iseennast ja oma võimeid paremini tundma.


Nüüd on Roccavader ise auhinnana välja pandud. Kellel huvi, otsige infot Rocca al Mare keskuse facebooki lehelt.

Panen siia ka foto valmistamise käigust, kus on näha pilt, mille järgi maskott valmis.


This is my first amigurumi mascot made to a given picture. Rocca-fox is a summer mascot of a local shopping center and the whole project was held as a game for their facebook fans.
When I was offered to crochet the fox I wasn`t so anxious, because I had to stick to a picture and this takes pretty much the fun part away. But when I started with it, my fears disappeared and were replaced with enjoyment. It was an interesting and changeful project that thaught me new things about myself and my skills.

On the last photo you may see the fox in progress and the picture I followed.

5 kommentaari:

Gerda Hartman ütles ...

Again, great job!

Claire Garland ütles ...

Wow - how brilliant!

Lovely Toys ütles ...

Lovely!

Gorete Cerdeira ütles ...

Wonderful!!!!

Sue ütles ...

Very talented! Lovely stitches. Invisible decrease is amazingly invisible.