teisipäev, 26. märts 2013

Silky spring mouse/Siidine kevad-hiir


See hiireke on järjekordne põnev lõngakogemus. Valmistatud siidiussikeste kogutud mooruspuu siidist. Kas pole põnev! See eriskummaline, luksuslik ja hinnaline lõng jäi silma juba kuid tagasi. Rohkem kui ühe toki ei raatsinud osta, sest poes kohapeal ei tekkinud ühtegi kindlat ideed, kus seda kasutada. Ostmata ka ei saanud jätta, sest just erinevate põnevate materjalide kasutamisest on saanud omamoodi ja elevust tekitav hobi.


Selle lõnga "tunnet" on raske sõnadesse panna. Kui ütlen sulgpehme ja siidsile, siis see on puhas tõsi. Lisandiks kaunis läige. Amigurumi jaoks kindlasti mitte kõige lihtsam lõng, kuid tulemus on vaeva väärt. See kogemus oli eriline!
Hiirekesest ka lähemalt. Valmistasin selle ühe ammuse töö alusel. Kaks aastat tagasi valmis nimelt kevadine hiireke, kellest mõni aeg hiljem sündis armunud hiirepaar. Selline väike ja tagasihoidlik loomake, kuid aegajalt on see ikka kellelegi silma jäänud ning on õpetustki küsitud.


This little mouse is made using an old pattern of mine. About two years ago I created a little Spring mouse, somewhat later I made a couple called "They are in love". This is a new version of the same model, a silky one. Crocheted with 100% mulberry silk yarn. I bought this luxurious and thrilling yarn already months ago. Experimenting with interesting and rare materials has almost become a new hobby of mine :) It definitely isn`t the easiest yarn for making an amigurumi, but the effort was worth it. The finished mouse is as soft as a feather, silky smooth and has an extraordinary gloss. I love the result!



3 kommentaari:

Gerda Hartman ütles ...

What a cute little guy.

Anna ütles ...

Ooohhh!!!! Precioso!!!
Anna

Unknown ütles ...

I think your work is very special and because of that I've added you to an awarded blog list in my blog.

http://sinsacapuntas.blogspot.com.es/2013/03/mi-primer-premio.html