kolmapäev, 10. aprill 2013

Heegeldatud poiss-nukk/Amigurumi boy doll


Lõpuks ometi tabas mind inspiratsioonihoog ja tegin esimesed katsetused poiss-nukuga. Eks oli ta ju plaanis kohe hetkest, kui valmisid tüdruk nukud, aga hoovõtt ja mõtete kogumine võtsid oma aja.
Esimese nuku - nimeks sai ta Oskar - heegeldasin katsetamise mõttes lihtsas riietuses, et vältida keerulisi parandusi ja ümbertegemist. Oluline oli aru saada, kas tervik toimib. Kõige rohkem pusimist oli tennistega ja nende lõpp-lahendust annaks kindlasti veel lihvida, aga kes teab, kas ma seda enam teengi, sest hetkel on juba valmimise järgus järgmine poiss. Teda saab siin ka õige pea näha.


It took time to collect myself but here it is - my very first attempt on a boy doll. I had him in my plans already when I made the girl dolls, but inspiration and energy  to actually start with them burst out just now.
I named him Oscar and crocheted him in a simple outfit to avoid reworking as the important thing was to understand whether the model as a whole works. His sneakers definitely were the most difficult part and they could be improved in many ways, but I´m not sure I will do that, as I have another boy already in progress and soon I can show you pictures of him also.

 

5 kommentaari:

Gerda Hartman ütles ...

Came out very well. Looks like a little soccer boy, only I think he has to wear other shows than (lol).

Elena ütles ...

He is so cute! Can't wait to see your next doll! :)

Regina ütles ...

No nii vahva! Meie majas on ka juba viimane nädal aega mõtteis olnud poisi heegeldamine. Kunagi sai ostetud siit Sofia õpetus ja see lõpuks tirtsule tehtud, siis valmis õpetusele tuginedes Rapuntsel ja tirts ise küsis, et kas poiss ka tuleb! Nii et peas on see mõte juba veidi keerelnud ja näed... näen täitsa elusuuruses heegeldatud poissi. Nii vahva! :D
Minu lõngajääkide likvideerimine võib vist jätkuda! :D
Ilus käsitöö! ;)

Atu ütles ...

Väga vahva ja täitsa lilleliisi stiilis taas. Eriti meeldivad mulle tennised!

Mytsi Wabrik ütles ...

Hästi vahva! Ma jään põnevusega ootama juhendit!