teisipäev, 13. november 2012

Christmas tree decoration/Heegeldatud jõulupuu


Jõulud lähenevad. Igal aastal plaanin juba pikalt ette teha spetsiaalseid jõuluteemalisi töid, kuid alati pean tõdema, et jõulueelne aeg on mingil põhjusel nii kiire, et ma nende asjadeni kuidagi ei jõua! Sel aastal pole olukord teistsugune, kuid võimalus sadas mulle ise sülle. Umbes nädal tagasi vajasime kiiresti kinki poja klassiõele. Kaubanduses ekslemiseks polnud mahti, raha kinkimine tekitab ebamugavustunnet. Nii ma siis haarasingi heegelnõela ja tegin ühe dekoratiivse kingituse - jõulupuu.
Kuuseke valmis vaid mõne tunniga, töö käigu märkisin samaaegselt üles. Jalaks kasutasin pisikese savipoti alustassi, mille külge puu kinni on liimitud. Kaunistamise võimalusi on rohkelt, kuid valisin sellise, mis puule kuldse jume ja sära annaks.
Tee endale ka armas jõulupuu! Tasuta mustri leiad siit.


Every year I dream of designing special Christmas toys and decorations, but as it is the busiest time of the year, I never get there! This time I got the opportunity by chance, as we needed a gift for a 9-year old girl. I didn`t have time for wandering in the shops, so I grabbed my hook and started with this simple Christmas tree. It´s really fun and quick! 
If you wish to make one too, please see the free pattern here.


2 kommentaari:

Kadri Kivistik ütles ...

Aitäh mustrit jagamast! Ja seda ilusat jõulupuud vaadates tekib mul tahtmine kõik oma pooleliolevad tööd nurka visata ja heegeldama hakata! :)

lilleliis ütles ...

Tänan, Kadri. Eks nüüd just olegi see kõige õigem aeg kuusepuude heegeldamisega jõulutunnet tekitama hakata!